Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok....

 Érdekes dolog, ahogy a kezed munkája által kikerül az asztalra a gőzölgő leves, egy tál étel...egy forró kávé...egy hűsítő limonádé...

Sok munka van vele...benne előtte...és utána...és egy pillanat alatt elfogy...

Vajon mi járhatott annak a munkásnak a fejében, aki elvetette azt a parányi magot míg paradicsom lett belőle...amit aztán felvásároltak, szállítottak, csomagoltak, majd én megvettem a piacon, és reggeli mellé tálaltam, picit fűszereztem, hogy táplálék legyen, hogy ízével, színével, illatával kápráztasson el...

Milyen zenét választok a főzéshez? Milyen ételek kerülnek ki a kezem alól, ha vidám vagyok, ha szomorú, vagy csak gyorsan össze dobok valami ehetőt vagy ételkölteményeket komponálok?!

Honnan jön ez a rengeteg jó ötlet?

A kreativitás sok féle lehet. Sok féleképpen fejezzük ki magunkat, az egyéniségünket. 

Most, hogy az oldal 5 éves lett én is új dolgokba szeretnék vele kezdeni. Picit újult, picit átalakult, fejlődött...Mivel csak a változás állandó.

-----

Ember tervez...sajnos a naaagy workshop nem sikerült, de nem adom fel. Egyre több olyan jel érkezik, hogy igenis szükség van arra, hogy mindenki otthonosan mozogjon a konyhában, hogy egészséges és finom ételeket tudjon készíteni magának, vagy a családjának....

-------

Miért van szükségünk a nagy viharokra? Azért, mert utána minden letisztul...amúgy meg úgy is kisüt a nap. :-D 

------------------

Úgy döntöttem, hogy az életemet még jobb, még pozitívabb irányba változtatom meg. Ehhez szükségem van egy kertes házra, annak érdekében, hogy egészséges táplálékot tehessek az asztalra. Jelenleg ezen dolgozom. :-) Az út nem könnyű, rögös, de soha nem adom fel. 

-------------------------

Napi könyv ajánló: Napoleon Hill - Gondolkodj és gazdagodj

---------------------------

Video a Youtube-ról: Bryan Tracy videok

-------------------------

Ahogy az életed változik, ahogy a személyiséged változik, úgy változnak az általad készített ételeid is. Észreveszed magadon, hogy egyre otthonosabban mozogsz, megtalálod a saját ízlésedet, már nem csak úgy, ahogy jön összeütsz valamit, hanem tudatosan megtervezed a napi menüt, akár magad, akár a családod, akár egy vendégsereg számára. 

A tudatosságodban az a jó, hogy előre megtervezed a menüt, bevásárló listát készítesz, tudod, hogy mit hol tudsz beszerezni ami árban és minőségben is a neked megfelelő. Aztán ha hazamész, nekiállsz és főzöl, előkészítesz, alkotsz. Tudatosan teremtesz. :-)

--------------------------------